2013. február 7., csütörtök

Mi köze a kocsonyának a tanuláshoz?

A rövid válasz egyszerű és velős. SEMMI. :-) 

Akinek ennyi elég is, az ne is olvasson tovább. De ha maradt kíváncsiság, akkor próbáljuk kicsit árnyalni a kérdést. Aki olvasta a bemutatkozós posztunkat, annak lehetnek halvány sejtései, hogy a miskolci kötődésünk magában hordozhatja a "miskolci kocsonya", illetve a "miskolci kocsonyafesztivál" asszociációkat.

(kép innen: http://www.pmobil.hu/100_eves_tanyer_miskolci_kocsonya.jpg )

Innen már csak egy gondolati ugrásra van szükség, hogy mindenki megvilágosodjon. Mondjuk ehhez azért szükség van még egy kis plusz információra, különben úgy járnánk, mint amikor Columbo hadnagy hirtelen megoldja a rejtélyt, de nekünk halvány fogalmunk nincs hogy pontosan mire is gondolhatott előtte, alatta, közben.

Nem borzolom tovább a kedélyeket, a sztori lényegesen egyszerűbb ennél. Röviden és velősen arról van szó, hogy a HELYNEKEM stílszerűen HELYET biztosított nekünk, hogy az idei kocsonyafesztivál alatt személyesen is bemutathassuk, hogy kik is vagyunk, és mit is értünk tudás kulcsa alatt pontosan.
Aki bővebb információt szeretne, vagy esetleg szívesen csatlakozna az eseményhez, az az alábbi linkre kattintva megteheti.


Mindenkit várunk szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése